Messestande

Udstillinger og messestande

LJ ExpoGate har mere end 40 års erfaring med design og produktion

LJ ExpoGate har mere end 40 års erfaring med design og produktion af messestande og udstillinger over hele verden. Ingen stand er for lille – eller for stor. Vi løser alle opgaver i konstruktive og kreative samarbejder med vores kunder.

LJ Expogate kan tilbyde totalløsninger

LJ Expogate kan tilbyde totalløsninger, hvor alt indgår – design, produktion, bestilling af møbler og teknik samt opbygning og nedtagning af standen med efterfølgende opbevaring på vores lager – efter aftale. Der kan også være tale om løsninger, hvor der helt eller delvis gøres brug af kundens eksisterende standmateriel og displaymateriale. Eller koordinering af løsninger, hvor en ‘hovedudstiller’ indbyder et større antal medudstillere til at stille op på individuelle stande.

Vi medvirker naturligvis ifm transport, promotion og udstilling af de produkter, kunden ønsker at medbringe på standen – herunder ophængning og opstilling. Vi er med hele vejen frem til afleveringen af den perfekte stand – og hvis det ønskes, kan LJ ExpoGate også blive på standen i hele udstillingsperioden. Det kalder vi Stand-awareness, og det er en ekstra sikkerhed for et vellykket resultat – især når der er tale om større stande.

LJ ExpoGate kan også tilbyde Online messe-promotion

LJ ExpoGate kan også tilbyde Online messe-promotion. Virtuelle udstillingsmiljøer kan opbygges hos kunden eller i vores regi og benyttes til online formidling – fx i forbindelse med webinars eller videopromotion på sociale medier.

Tal med os om de mange muligheder.

Kontakt os

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag